• Slik beskytter du mobilen din

  Posted on April 1st, 2020 Roger No comments

  Vi vet alle hvor irriterende det er å skade mobilen sin. Enten du er uheldig og knuser skjermen eller har fått riper på mobilen, så gir det opphav til bekymring og spørsmål om hva som kan gjøres for å fikse den. Det er derfor lurt å ta sine forhåndsregler for å bevare mobilen din. Det kan være med på å spare deg for mye frustrasjon og dyre reparasjonsutgifter. Vi skal ta en nærmere titt på noen av de tingene du kan gjøre for å beholde mobiltelefonen din lengst mulig, både når det kommer til utvendig beskyttelse og generell mobilsikkerhet.

  Skjermbeskyttelse

  En av de vanligste skadene på mobiltelefoner er en knust skjerm, og mange av oss vet at det er fort gjort å miste mobilen i bakken. Det selges mange typer av skjermbeskyttelse, og den beste beskyttelsen du kan investere i er skjermbeskyttere laget av glass. Denne type beskyttelse er også effektiv mot støtskader. Om du har vært så uheldig å knuse skjermen, finnes det heldigvis råd. Noen prøver seg på å skifte skjermen selv. Men om du vil være sikker på at mobilen din blir fikset av fagfolk som innehar originaldeler, kan du også velge å sende til et mobil verksted som Mobylife.

  Beskyttelse mot skadelig programvare

  I likhet med en PC, kan også mobilen din bli utsatt for skadelig programvare. Trusselen mot mobileiere er stadig økende når det kommer til virus, og du kan bli utsatt for blant annet spionprogrammer og SMS-svindel. Å installere antivirus vil hjelpe en del, men problemet er at dette ikke er en fullgod beskyttelse. Den beste beskyttelsen er nemlig å utøve smart nettvett. Det betyr blant annet at du må være kritisk til hva du laster ned fra ulike nettsider, og sørge for å bruke Google Play eller App Store som nedlastningsplattform. Med gode forhåndsregler vil mobilen din få lengre levetid.