• Populære mobilspill akkurat nå

  Posted on April 24th, 2016 admin No comments

  Smarttelefonen har blitt like naturlig for oss å ha med overalt som lommebok og nøkler. Vi betaler med den, sjekker mail, ringer og planlegger ferien. Telefonen har også blitt den plattformen vi oftest spiller spill på i løpet av dagen. Dermed har markedet for mobilspill eksplodert de siste årene, og det finnes et nærmest uendelig utvalg og utallige sjangre å orientere seg blant. En enklere måte å finne et nytt og fengende spill på, er å følge med på hvilke spill som er mest populære blant mobilbrukere.

  En av de mest populære sjangrene, er mobilspill man kan tjene penger på. Her er spenningen og risikofølelsen høyere enn i de fleste andre spill, og man kan potensielt vinne stort. Det finnes spill for enhver smak i denne kategorien.

  Flerspiller-spill hvor man kan samarbeide og kommunisere med andre mennesker, får ofte stor oppslutning. Strategispillet Clash of Clans topper listene for gratisspill på både Android og iOS. Her får du artig og frisk grafikk og god spillbarhet, kombinert med sosialt samspill.

  En annen type spill folk ikke kan få nok av, er actionfylte tidsfordriv-spill som kan spilles med kun én finger, for eksempel på trikken eller mens du står i kø i butikken. Dette er såkalte one finger games, som Fruit Ninja og Badland.

  Man kan også følge med på spill –og gamingnettsider for å holde seg oppdatert på de nyeste og mest populære mobilspillene. Det finnes flere aktører som lager topplister med anbefalte spill hver måned. Der får du en kort beskrivelse av det anbefalte spillet, som kan gjøre det enklere å finne ut om spillet er interessant eller ikke, før du eventuelt laster det ned. Slik kan du slippe å kaste bort tid og lagringsplass på å laste ned spill du ikke kommer til å like.