• Levende mobil

    Posted on June 15th, 2017 admin No comments

    Mobilen blir brukt mer og mer i dagens samfunn. Det er ingen tvil om at mobilen er det mest brukte verktøyet i dag. Enkelte kaller mobilen for en mini-datamaskin, noe som ikke er så rart med tanke på at du har mesteparten av de samme mulighetene på mobilen som på datamaskinen.

    Via mobilen kan du for eksempel oppdatere deg på hva som skjer rundt i verden ved å gå inn på de mange ulike nyhetssidene som finnes. Mobilen kan brukes til å ringe, tekste, lese og sende mailer – i tillegg til underholdning som musikk, kamera, sosiale medier og mye mye mer. Det er en hel verden som venter på deg, lett tilgjengelig fra fingertuppen din.

    Fordi mobilen er så mye brukt som den er så dukker det stadig opp nye ting som kan gjøres, med nye muligheter for forbedringer. Det har blitt langt enklere å holde kontroll når alt av informasjon er samlet på et lite sted. Men samtidig har mobilen gjort oss langt mer avhengig av det den tilbyr, og det kan til tider være vanskelig å løsrive seg fra den. Men fordi den alltid følger oss betyr det at du er mye mer tilgjengelig enn det du var tidligere, noe som selvfølgelig kan ses på som en positiv utvikling.