• Les nyheter direkte fra mobilen

    Posted on November 6th, 2014 Roger No comments

    Det finnes apper for det meste, men noen apper er mer nyttige enn andre. Mobilen er en fin måte å holde kontakten med folk, men for mange har mobilen blitt et veldig allsidig verktøy i hverdagen. Det er ofte mye raskere å bruke mobilen enn datamaskinen når man vil koble seg til nettet, og mobilen gjør internettet tilgjengelig nesten overalt. Dermed kan man for eksempel enkelt holde seg oppdatert om nyheter og vær.

     

    Nyheter skjer hele tiden, og i pågående saker kan det komme oppdateringer nesten kontinuerlig. Da er det raskt og enkelt å sjekke disse oppdateringene på nettet. Man kan laste ned en nyhetsapp eller gå inn på nettsidene til en stor nettavis eller en TV-kanal. Man kan også lese nyheter på nettsidene til lokalaviser for å holde seg oppdatert om ting som skjer der man bor. Det trenger ikke å være livsviktige saker man vil holde seg oppdatert om. Det kan være sportsnyheter, værmeldinger eller meldinger om rasfare, flom eller andre ting, men man kan også holde seg oppdatert om nyheter fra andre deler av verden, eller lese kjendisnyheter og sladder.

    Med nyheter på mobilen kan man lese nyheter på bussen, på toget eller i lunsjpausen. På den måten blir det enkelt å holde seg oppdatert selv om man har en travel hverdag. Man kan bruke pauser og pendletid til å følge med på ting som skjer. Det finnes veldig mange gode nyhetssider som er tilrettelagt for mobilbrukere, og de fleste steder i landet har man ganske god dekning. Du kan til og med bruke mobilen til å sjekke hvor god dekning du har. Mobiltelefonen er nesten alltid med, og man kan lese nyheter på hytta eller i teltet når man er på fjellet. Dermed trenger man ikke å føle seg helt utenfor når man kommer tilbake fra teltturen. Det er alltid viktig å holde seg oppdatert nyhetsmessig.