• Full kontroll med mobilkalender

    Posted on April 18th, 2016 admin No comments

    Det er en stund siden telefonene kom med kalendere integrert, men de nyeste smarttelefonene har både integrerte kalendere og mulighet for å laste ned kalendere som er fullstendig tilpasset dine ønsker og behov.

    Ved å bruke en mobilkalender vil du kunne ha full kontroll på hverdagen – og du har den alltid med deg. Barnas bursdagsselskaper er selvfølgelig like viktige som et møte på jobben, og de beste kalenderappene gir deg også mulighet til å tilpasse og rangere avtaler og huskelapper. I tillegg kan du nå også synkronisere PC og telefon, og du kan sende ut møteinvitasjoner, påminnelser og be om tilbakemeldinger og påmeldinger til arrangementer. Alt dette kan faktisk gjøres ganske enkelt via en rekke mobilapper, der for eksempel Outlook og Google Calendar er gode valg. For iPhone kan vi anbefale en veldig god app som kalles Fantastical 2, selv om den koster noen få kroner å laste ned i fullversjon.

    Når du i tillegg kan legge epost-adresser, telefonnummer og kjøreanvisning og sted inn i avtalene dine, vil du ha full oversikt med det samme alarmen går og avtalen står for døren. Det er absolutt å anbefale å begynne å bruke en mobilkalender hvis du ikke allerede gjør det. Da har kontroll over dagen på en veldig enkel måte.