• Annet morsomt du kan gjøre direkte fra mobilen

    Posted on November 17th, 2014 admin No comments

    Mobilapper gjør at mobiltelefonen kan brukes til væroppdateringer, spilling og surfing på nettet. Det er nesten ingen begrensninger for hva man kan finne på med mobilen. De fleste velger å ha med seg musikk på mobilen, for musikk kan muntre opp en tung og trist dag, og med musikk på mobilen trenger man ikke å lete lenge etter favorittsangene sine.

    Man kan også bruke mobilen til å ta bilder, og legge dem ut på nettet. Dette har blitt veldig populært. Bildene kan legges ut på sosiale medier eller på en blogg man skriver. Man kan også blogge via mobilen. Man kan lese mer om dette i innlegget ”Oppdater din blogg direkte fra mobilen”.

    Med mobilen har man også tilgang til sosiale medier der man kan skrive innlegg og lese innlegg og meldinger fra andre. Dermed har man enda en mulighet til å holde kontakten med venner og bekjente mens man er på farten. Mobilen kan også brukes til å studere. Det finnes for eksempel mange språkkurs for mobilen. Kursene er kanskje ikke like omfattende som andre nettkurs, men man kan lære ord og uttrykk på det språket man studerer, og dermed pugge gloser mens man sitter på toget. Det er alltid lurt å bygge inn læringen som korte økter fordelt over hele dagen, og mobilen passer perfekt til dette.

    Mobilen eller nettbrettet kan også bli en kokebok, dersom man lurer på hva man skal ha til middag. Flere nettsider byr på gode og spennende oppskrifter, og ingrediensene kan man jo kjøpe på hjemveien og deretter prøve ut maten hjemme. Det finnes mange morsomme gratis apper å laste ned, så mobilen kan virkelig brukes til mange spennende og morsomme ting, og nye apper lanseres rett som det er, slik at mobilen får stadig nye bruksområder.